|
forum.kvetakov.net Květákov.NET - diskuzní fórum
|
|

|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Chtěli byste rychlejší a spolehlivější internet za stejnou cenu? |
| Ano! |
|
100% |
[ 2 ] |
| Nechci, teď jsem spokojen. |
|
0% |
[ 0 ] |
| Je mi to jedno. |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 2 |
|
| Autor |
Zpráva |
mira Lama

Založen: 18.10.2007 Příspěvky: 3 Bydliště: Horní Květákov 223
|
Zaslal: út duben 15, 2008 9:08 am Předmět: Jiné připojení k internetu aneb Hrochnet už ne-e:-) |
|
|
Toto téma jsem založil za účelem zjištění zájmu o případné vlastní připojení k internetu.
Nástin situace:
Možná jste si už všimli, že rychlost a stabilita stávajícího internetu je nic moc. Proto mě napadla myšlenka koupit vlastní připojení jen pro Ředice.
Poptal jsem připojení u firmy Sloane, která je jednou z největších v oblasti poskytování telekomunikačnch služeb a nabídli mi připojení 5 megabitů za sekundu (stahování cca 640 kB/s) za pěkných 10115 Kč včetně daně.
Potřebujeme proto sehnat dostatek lidí (alespoň 34), co jsou ochotni odejít od Hrochnetu a jestli naše připojení dopadne, bude se platit 300 Kč měsíčně, bude možnost platit na rok dopředu s tím, že se bude platit jen 11 měsíců a založili jsme kvůli tomu občanské sdružení, které je nevýdělečné, takže pokud zbydou nějaké peníze, nikomu to nepůjde do kapsy, ale investuje se to do infrastruktury sítě, aby byla ještě spolehlivější.
Rád bych uvítal vaše názory, otázky a komentáře, abych zjistil, jestli to má vůbec cenu. _________________ Nesnáším ICQ a slovo "hmm"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Verča S. Anonymní
|
Zaslal: st duben 16, 2008 3:30 pm Předmět: |
|
|
No já s tím určitě souhlasím.Pokud to bude mnohem lepší připojení než doted tak bych k tomu sdružení určitě přešla |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gudas_ Anonymní
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 6:46 pm Předmět: Fucknet |
|
|
Tož šel bych do toho taky, pokud by cena zustala pri starym a nejebalo to jak s Hrochnetem obcas  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mira Lama

Založen: 18.10.2007 Příspěvky: 3 Bydliště: Horní Květákov 223
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 10:57 pm Předmět: |
|
|
Super, oceňuju aspoň zájem pár ochotnejch lidí, na to že potřebujeme asi 30 nespokojenců je to pořád bída, ale vidláci z lokality u kostela nemaj na výběr a u nás se uvidí  _________________ Nesnáším ICQ a slovo "hmm"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|